tiistaina, tammikuuta 27, 2015

Ei euroakaan Syrizalle! Vapaan Suomen, Ukrainan ja Euroopan puolesta Syrizaa ja FN:ää vastaan!

Herää kysymys, miksi eurooppalaisten pitäisi kokea empatiaa kreikkalaisia kohtaan ja antaa lainoja anteeksi, kun Syriza tukee Venäjän agressiota ukrainalaisia kohtaan.

Syriza tukee Putinin politiikkaa, kutsuu ukrainalaisia uusnatseiksi ja tekee hallitusyhteistyötä antisemitistisen puolueen kanssa. Äärioikeisto ja äärivasemmisto ovat EU-parlamenttissa yhä useammassa asiassa de facto kuin yksi puolue. Molemmat puolueet tukevat mm. EU-parlamentissa Venäjää jokaisessa äänestyksessä, joka koskee Ukrainan assosiaatiosopimuksia ja Venäjän pakotteita. Le Penhän riemuitsi Syrizan voitosta. Venäjä on yhä enemmän äärioikeiston ja äärivasemmiston yhteinen liittolainen EU:ta vastaan.

Kuten HS totesi pääkirjoituksessaan poliittiset liittoutumat muuttuvat Euroopassa kovaa vauhtia. EU-parlamenttiin on syntynyt erikoinen puna-musta falangi. Jussi Halla-aho kutsuu sitä Putinin puolueeksi.

Kansankokonaisuus-blogin pitäjä on hänkin ymmärtänyt, että taistelussa Euroopan ja vapauden puolesta Venäjää vastaan, Kansankokonaisuus on vastakkaisella puolella kuin FN ja Syriza. On pakko valita puoli.

Toivoisin, että suomalainen kansallismielinen kenttä selkiinnyttäisi asemansa viimeistään nyt. Eräs kauan tuntemani sisulainen älykkö ottikin selkeästi kantaa asiaan toteamalla Mieluummin Moskova kuin Bryssel. Kiitän NN:ää rehellisyydestä, mutta totean että Olemme vastakkaisilla puolilla.

Ei kommentteja: