sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Islamin leviäminen on oire eikä perimmäinen ongelma (versio 2)

Radikaali islam leviää Euroopassa. Se leviää mm. siksi että eurooppalaiset kansat ovat menettäneet vastustuskykynsä kaikenlaisille ulkoisille "pöpöille". Aivan samoin kuin AIDS heikentää ihmiskehon vastustuskykyä, samoin monikultturismin aate heikentää kansankehon vastuskykyä.

Tietty varautuneisuus vieraita vaikutteita kohtaan ("ennakkoluuloisuus") on aina välttämätöntä, jotta kansankeho säilyisi terveenä. Monikultturismin ja yltiösuvaitsevaisuuden aatteet ovat demonisoineet ihmisten ja kansan luonnollisen varautuneisuuden. Kuitenkin ennakkoluuloisuus vieraita kulttuureita kohtaan on adaptiivinen ominaisuus, joka suojelee ihmistä ja kansaa vaarallisilta asioilta. Aivan samalla tavalla kuin ihminen ei syö mitä tahansa, kansan on järkevää olla varautunut vieraita kansoja, ihmisiä ja kulttuureja kohtaan.

Yltiöliberalismi heikentää myös kansankehoa, mutta eri tavalla kuin monikultturismi. Siinä kun monikultturismi heikentää kansankehon vastuskykyä, liberalismi asettaessaan yksilön kansankehon edelle heikentää mm. ryhmäkonsistenssia: Kansankehon "solut" alkavat taistella toisiaan vastaan. Samoin liberalismi asettaa kyseenalaiseksi kaiken yhteisön puolesta uhrautumisen. Jos monikultturismi on AIDS, yltiöliberalismi on syöpä: Kuten syöpä panee yksilön solut toimimaan yksilöä vastaan, yltiöliberalismi panee yksilön toimimaan kansankehoa vastaan.

Arvaan että kansankeho-ajatus arveluttaa monia. Se saattaa johtaa ajatukset 30-luvun Saksaan. Onkin totta, että ihmisen tarkasteleminen pelkkänä kansankehon soluna vie hakoteille. Tämän hetken eräät suurimmat evoluutiotutkijat (Boyd, Richerson, Wilson ja Wilson) ovat kuitenkin osoittaneet, että ihmisyhteisö on superorganismi. Kansankeho ei ole mikään kielikuva (metafoora) vaan tieteellinen tosiasia.

Suomen Sisukin toteaa - kansankehon käsitteen tieteellisyydestä ehkä tietämättä - etusivullaan:

... kansallismielisessä retoriikassa on kansaa usein verrattu ihmiseen. Ei ole sattumaa, että vuosisatojen aikana ovat maat saaneet henkilöhahmokseen mm. Suomi-neidon, Svea-mamman, Äiti Venäjän, Mariannen, Setä Samin ja monta muuta. Kuten monesta ihmisestäkään ei voida tehdä yhtä, tai eri ihmisistä koottuja elimiä yhdistää menestyksellisesti, ei kansakuntiakaan voi yhdistää menestyksekkäästi. Kuten ihminenkin hylkii vieraita organismeja kehossaan, hylkii myös terve kansanruumis. Vain riittävän samankaltaiset elimet voidaan liittää toiseen ihmiseen. Yhteisössä tämä tarkoittaa sitä, että pienessä määrin ja läheisiin kansoihin perustuvaa geenien vaihtoa voidaan suvaita.

Superorganismin terveydestä huolehtiminen on aivan yhtä oleellista kuin perinteisen organisminkin terveydestä huolehtiminen. On esimerkiksi selvää että tietty ennakkoluuloisuus vierasta kohtaan nostaa superorganismin kelpoisuutta. Toisaalta on tietysti selvää, että liika ennakkoluuloisuus ei sekään ole hyvästä. Samalla tavalla tietty ryhmäkonsistenssi on välttämätöntä, mutta yksilöitten oma aloitekyky ja ajatuksen vapaus edistää myös kansankehon terveyttä.

Mutta on kuolletettava se vanhakantainen ajatus, että ennakkoluuloisuus tai oman kansan puolesta uhrautuminen ovat taantumuksellista. Asia on juuri päinvastoin: vapaan maahanmuuton aate ei ole pelkästään naivia - se on objektiivisesti tarkasteltuna samanlainen sairaus kuin AIDS. Radikaali islam ei olisi vesirokkoa kummempi ongelma, ellei kansankehoa olisi heikennetty liberalismin ja humanismin nimissä.

Sivumennen sanoen: epäilen tosin vahvasti eräitten humanismin nimissä liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa ajavien ihmisten humanismin - todellinen syy on aivan varmasti esiintymisen halu eli narsismi.

1 kommentti:

Saladdin_84 kirjoitti...

Itse asiassa äärinationalismi on syöpä, joka aiheuttaa eripuraisuutta ja joka aiheutti kansanmurhia mm. 1945 Saksassa, myös äärinationalismia voidaan katsoa yhdeksi Stalinin puhdistuksen ajavista voimista. Euroopassa tapettiin jo satoja miljoonia äärinationalismin nimessä. Eli se on syöpä, joka on kalvanut Eurooppaa jo vuosisatoja. Statistisesti, Liberalismi ei ole koskaan aiheuttanut ihmisuhreja, tai sotia, kun taas yltiöpäinen nationalismi, jota kutsuit yhteiskunnan "suojamekanismiksi" pöpöjä vastaan on kaikkien sotien ja sorron alkuperäinen syy. Joten lyhyesti.. ITSE OLET SE PÖPÖ. Onneksi Liberalismin suojamekanismi toimii Suomessa, ettei tollaset pöpöt pääse leviämään kauemmaksi.