tiistaina, lokakuuta 02, 2007

"Antirasismista"

Olen joutunut siellä sun täällä leimatuksi rasistiksi. Ottamatta nyt kantaa tekeekö afrikkalaisten maahanmuuton vastustaminen ja rotujen äo-erojen tunnustaminen ihmisestä rasistin vai en, haluaisin kysyä mitkä vaikuttimet näillä ihmisillä on.

Ovatko nämä ihmiset suuria humanisteja ? Itse uskon, että he kirkuvat lähinnä viran puolesta. Joku on saanut hyväpalkkaisen toimen vähemmistövaltuutetun toimistossa ja haluaa leimata mahdollisimman monta ihmistä rasistiksi. Toinen haluaa loistaa netti-väittelyssä narsismin aurinkona. Sen sijaan Suomen tulevaisuus ei näitä ihmisiä kiinnosta.

Prodoksen blogilla "antirasisti" Finnjävel naureskeli sillä, että "rasistit" ovat usein miehiä joilla on pari lasta. Ehkä siinä juuri onkin pointti: lapsiaan rakastavat työssä käyvät isät vastustavat usein afrikkalaista ja islamilaista maahanmuuttoa. Ehkä Finnjävel on oikeassa. Ehkä ne joilla on lapsia ovat todella keskimäärin enemmän kiinnostuneita tulevaisuudesta kuin muut.

7 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Amen.

Vasarahammer kirjoitti...

Antirasistien argumentointi on kehittynyt. Ennen rasistit olivat liimapurkkia haistelevia skinejä. Nyt perheenisät kelpaavat stereotyypiksi.

IDA kirjoitti...

Jep.

Kohta ne pääsevät vanhojen tovereiden tasolle, kun ne voivat sanoa, että yhteiskunnan johtavat piirit ovat rasistisia.

Dr. Doctor kirjoitti...

Tuntuu muutoinkin että perheenisät edustavat nykyisin pahuuden pahuuden ydintä.

"Kirves ja perhe" on jo aikaa sitten päivitetty "insesti ja raiskaus" toistoksi ilman mitään näyttöä ja perustetta.

Tietty pohjanoteeraus esitettiin Halla-ahon kirjoituksessa, jossa naistutkija tiedosti että suomalaisten tyttöjen kokema (siirtolaisviritteinen) ahdistelu johtuu tyttöjen ISIEN ASENTEISTA.

Isi ei ole nyt pop. (Paitti meillä himassa) :)

Jukka Aakula kirjoitti...

jep.

Ja kun tosiasia kuitenkin on että isän läsnäolo pienentää vaikka nyt pedofilian riskiä oleellisesti. Samoin kuin muutakin väkivaltaa ja onnettomuuksia.

Suomalaisen median varassa jos on varmasti kuvittelee pedofilian olevan isien omiin lapsiinsa kohdistamaa toimintaa. Vaikka tosiasiassa useimmiten yksinhuoltajaäidit ovat tuoneet ravintolasta pedofiilit kotiinsa.

Jukka Aakula kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruuna on isin tyttö.

Juuri hänen isänsä kannusti häntä opiskelemaan luonnontieteitä, menemään tehtaaseen töihin ja rikkomaan rajoja ja sukupuolikäsityksiä ja sitä, mikä on tytölle ammatillisesti soveliasta. Hänelle hänen isänsä on koko elämän tärkein mies.

Ja juuri siksi ruukinmatruuna valitsi isukkinsa kaltaisen puolison itsekin.