sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2014

Suomen kansallismielisten järjestöjen on tehtävä irtiotto putinilaisiin

Kuten edellisessä postauksessa tuli ilmi, Ranskan, Kreikan, Unkarin yms. kansallismieliset puolueet ovat asettuneet Venäjän puolelle Ukrainan kansaa vastaan.

Foreign Affairs-lehti kertoo, miten puolueet ovat todenneet, että Krimi kuuluu Venäjään ja miten puolueet ovat yhdessä Saksan äärivasemmistolaisten kanssa lähettäneet "tarkkailijoita" Venäjän masinoimiin vaaleihin. Ukrainan Svoboda-puolueen varapuheenjohtaja taas kertoi, että puolueet ovat ilmoittaneet, että Ukraina sortaa venäläisvähemmistöään ja Venäjällä on siksi oikeus toimiinsa Ukrainaa vastaan.

Ranskan FN-puolueen johtaja Marine Le Pen on jopa väittänyt, että Ukrainan hallituksessa on antisemiitteja natseja samaan aikaan kun LePen ja Putin tekevät yhteistyötä eittämättä antisemiittisen Kreikan Golden Dawn ja Unkarin Jobbik-puolueen kanssa ja LePenin oma isä ja FN-puolueen entinen puheenjohtaja on antisemiitti. (Enkä nyt väitä mitään siitä, onko Ukrainan hallituksessa äärioikeistolaisia tai natseja. Tuntuu vaan erittäin tympeältä nähdä natsi-kortin heiluttelua Le Peniltä.)

Suomen kansallismielisten järjestöjen on tehtävä irtiotto putinilaisiin kansallismielisiin sekä Suomessa että Euroopassa. Osa Euroopan kansallismielisistä liikkeistä on nimittäin ryhtymässä Venäjän viidenneksi kolonnaksi Eurooppaa vastaan. Tällaista kaikkien Rajamaiden edun vastaista toimintaa harjoittaviin järjestöihin ei pidä olla missään yhteydessä.

Ei kommentteja: