torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Saako Saksassa muslimi raiskata kristityn naisen ?

Muslimimies saa siis saksalaisen juristin Christa Datz-Winterin mielestä laillisesti lyödä vaimoaan. Muslimimiesten oikeus kurittaa vaimoaan perustuu Datz-Winterin mukaan islam-oppineiden Koraanin tulkintaan.

On loogista kysyä saako muslimimies myös raiskata kristittyjä naisia:

Bruessel Journalissa antwerpenilainen muslimiasioita hoitanut virkamies Marij Uijt den Bogaard nimittäin kertoo: "He kertoivat että on oikein myydä huumeita kunhan myy vain ei-muslimeille... He kertoivat että on hyväksyttävää varastaa ei-muslimeilta.... Veljiltä ja sisarilta ei saa varastaa... Naiset, jotka eivät pukeudu huiviin ovat salafistien opetusten mukaan huoria ja heitä kuuluu kohdella huorina."

Jos islamoppineiden - salafistit ovat äärikonservatiivisia muslimeja jotka saavat tukea Saudi-Arabian hallitukselta - mukaan kristityt naiset ovat huoria, Christa Datz-Winterin mukaan ilmeisesti muslimimiehillä on sitten oikeus ja velvollisuus kohdella kristittyjä naisia huorina ?

En väitä, että enemmistö Saksan muslimeista olisi Christa Datz-Winterin kanssa samaa mieltä. Vaikea minun on kuvitella että esimerkiksi marokkolaiset tavalliset ihmiset ajattelisivat noin. Marokossakaan suuri osa naisista ei pidä huivia.

Mutta erittäin huolestuttavaa on, että saksalaisten monikultturistien taholta viestitetään Saksan marokkolaisperäiselle ja turkkilaisperäiselle väestölle, että saatte tehdä mitä haluatte. Anteeksi että me saksalaiset maan matoset olemme olemassa ! Yritämme olla synnyttämästä lapsia jotta emme olisi teitä häiritsemässä !

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä meillä töissä oleva saksalainen mies sai kirjoituksistasi oikein röhönaurut!

Jukka Aakula kirjoitti...

Missä mielessä ?

Jukka Aakula kirjoitti...

Nauroiko saksalainen muuten ilosta kun joku kerrankin sanoi ihailevansa jotain piirrettä saksalaisissa. Lienee ollut ensimmäinen kerta kun joku noin sanoi sitten vuoden 1945 ?

Olen nimittäin äärimmäisen positiivinen ihminen !

Anonyymi kirjoitti...

No kysy joltain saksalaiselta ovatko he kenties ylpeitä saavutuksistaan 1945 aikoihin?

Jukka Aakula kirjoitti...

"No kysy joltain saksalaiselta ovatko he kenties ylpeitä saavutuksistaan 1945 aikoihin?"

En ole niin väittänytkään.