sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Juuri kun voitto oli melkein varmistettu,...

70-luvun lopulla kun sosialismin paremmuus kapitalismiin verrattuna alkoi olla selvää jokaiselle valistuneelle suomalaiselle, taistolaisen Sosialistisen Opiskelijaliiton kannatus romahti yhtäkkiä.

Juuri kun rauhanliike oli 80-luvun puolessa välissä osoittamassa amerikkalaisen militarismin ja imperialismin mielettömyyden, joka erityisesti tuli ilmi USA:n Tähtien Sota -ohjelman älyttömänä yrityksenä kaataa Neuvostoliitto, amerikkalainen militarismi onnistui itäeurooppalaisten kansalaisliikkeiden avulla kaatamaan Neuvostoliiton.

Kun tietty poliittinen liike saavutta tiedotusmonopolin, kriittiset äänet vaikenevat ja poliittinen liike alkaa menettää realiteettien tajun. Liikkeen sisältä alkaa näyttää siltä että voitto on vain
viimeistä silausta vaille valmis.

"Naisasia"-liike on tämän päivän voittajia. Naisasialiike on juuri onnistumassa osoittamaan että Ruotsi ja Suomi ovat maailman sovinistisimmat maat, että suomalainen mies halveksii naista enemmän kuin kukaan. Ennustan että naisasialiike - joka sekin on jo saavuttanut melkoisen tiedotusmonopolin - romahtaa ennemmin tai myöhemmin. Mitenkään liikkeeseen ei varmasti vaikuta järkipuhe. Esimerkiksi se että raiskauksista 40% on maahanmuuttajien tekemiä ei naisliikkeen mukaan osoita muuta kuin että todellisten paholaisten - suomalaisten miesten - tekemiä raiskauksia ei yksinkertaisesti raportoida. Naisliike sulkee silmänsä myös kunniamurhilta. Kaikelta.

Se minkä muodon naisasialiikkeen romahdus saa tulee olemaan mielenkiintoista nähdä.

Kuinka epärealistinen naisasia-liikkeen maailmankuva voi todella olla tulee hyvin esiin mm. HS:n toimittajan tekstistä.

...Mutta pohjimmiltaan suomalainen yhteiskunta on syvästi naisvihamielinen.

Kun ihmisoikeusjärjestöt huolestuvat suuresta määrästä naisia, joita miehet täällä rutiininomaisesti tappavat ja hakkaavat, kaikille kelpaa yhtä painavaksi vasta-argumentiksi marginaalinen naisten harjoittama väkivalta.


Rutiininomaisesti tappamista puhuminen osoittaa missä mennään. On irrottauduttu kokonaan realiteeteista. Helsingin Sanomat on osoittanut paikkansa suomalaisessa mediakentässä jossain Seiskalehden ja Alibin välissä.

3 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Tämä kirjoitus iski minuun. Juuri näin olen kokenut. On ahdistavaa elää vuosikymmenestä toiseen aina sellaisessa ympäristössä, jossa yhdellä "oikealla" ajatussuunnalla on monopoli, ja epäilytkin ovat pahan ja typerän ihmisen merkki.

Ensin oli NL ja yya, sitten USA:n pahuutta korostava rauhanliike, sitten monikulttuurisuus ja feminismi. Ei se tähän lopu, kyllä hyvät ihmiset keksivät aina uuden pyhän asian, jota ei saa epäillä.

Jukka Aakula kirjoitti...

Näin on. Valitettavasti olemme kaikki riskiryhmässä joskus päästä ns. voitolle.

30-luvulla valkoisessa Suomessa Lapuan liike menetti suhteellisuudentajunsa, vaikka itse ajatus kommunistien toiminnan kieltämisestä saattoi olla pereusteltu.

Mikko Ellilä kirjoitti...

"Helsingin Sanomat on osoittanut paikkansa suomalaisessa mediakentässä jossain Seiskalehden ja Alibin välissä."

Tuo on loukkaus Seiskalehteä ja Alibia kohtaan. Hesari on pahempi paskalehti kuin kumpikaan noista. Hesarin juttujen totuudenmukaisuus on heikompi kuin Seiskassa tai Alibissa.