keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Kosovo

Ihmettelen miten joku vielä nyt Venäjän uudestisyntymisen hetkellä vaatii, että Venäjä pettäisi Serbian. Ei petä.Lännen pitäisi nyt keskittyä suojaamaan raja Narva-joesta Dubrovnikiin. Venäjä neuvotelkoon Kosovosta Turkin ja Iranin kanssa.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Kiinnität huomiota oikeaan asiaan.

Tässä tapauksessa Venäjä oikeutetusti katsoo, että Serbialta on riittävästi niistetty senkkaa nenästä.

Jihadistivaltiota ei ehdoin tahdoin kannata synnyttää Eurooppaan ja Ahtisaaren neuvottelemissa rauhansopimuksissa tahtoo olla se vika, että sharia-laki astuu voimaan yhtäaikaisesti rauhan kanssa (vrt. Aceh).

Jukka Aakula kirjoitti...

Saatat olla oikeassa. Venäjän tilanne - kuten Saksa 30-luvulla - osoittaa ettei ketään pidä mennä äärettömiin nöyryyttämään. Sebiaa on nöyryytetty tarpeeksi.

Teoreettiset periaatteet - kuten kansojen itsemääräämisoikeus tai vapaakauppa - eivät toimi kun Venäjän kanssa neuvotellaan. Venäjän kanssa toimii päättäväisyys ja voima.

Kosovo ei ole länttä - EU-maitten olisi nyt keskityttävä kotikenttään. Rajoillamme kalistelevat muslimit ja ortodoksit. Meidän on kirkastettava identiteettiämme, puolustettava Länttä ja annettava venäläisten/serbien ja muslimien hoitaa keskinäiset ristiriitansa.

Meidän on siis luotava läntinen identiteetti, identifioitava kuka on vihollisemme ja erityisesti identifioitava omat petturimme (quislingimme ja o-w kuusisemme).

Vasarahammer kirjoitti...

Tuolla on vähän lisää kosovolaisten touhuista Ruotsissa.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/06/skne-witch-trials.html