lauantaina, helmikuuta 15, 2014

Sosiaalidemokraatit hylkäävät lapset

Sosiaaliministeri Susanna Huovinen on tehnyt päätöksen olla viemättä eteenpäin raskauden aikana päihteitä käyttävien naisten pakkohoidon mahdollistavan lakimuutoksen. Sosiaali- ja terveysministeriön työryhmä oli valmistellut lakihanketta useita vuosia. Lakihanke on myös hallitusohjelmassa.

Kokoomuksen kansanedustajat Pia Kauma ja Jaana Pelkonen toteavat:

Suomessa syntyy yli 600 alkoholin vaurioittamaa lasta vuodessa ja riskiryhmä on vielä laajempi. Osa vaurioista näkyy vasta kouluiässä esimerkiksi oppimisvaikeuksina. Ministeri Huovisen päätös on tyrmistyttävä ja vaarantaa monien vielä syntymättömien suomalaislasten terveyden ja tulevaisuuden... Tämän asian kohdalla ei ole enää varaa odottaa. Ministerin toimettomuus pakkohoidon suhteen tulee vaarantamaan lähivuosien aikana tuhansien lasten terveyden.

Asia on ollut esillä vuodesta 2005 ja pakkohoito-laki pyrittiin saamaan voimaan ensi kerran vuonna 2005 ja uudelleen vuonna 2010.

(Lähde: Demari)

Kansankokonaisuus tuomitsee sosialidemokraattien lasten vastaiset toimet jyrkästi. Inhimillisyys edellyttää että nämä alkoholistinaiset pysäytetään. Sosiaalipuolen ammattilaisilta saamieni tietojen mukaan samat naiset ovat eräissä tapauksissa saattaneet vammauttaa jopa kolme lasta. Nämä naiset ovat ehkä itsekin sairaita - alkoholismi on ehkä sairaus siinä missä pedofiliakin - mutta se ei tietenkään ole minkäänlainen syy olla pysäyttämättä näitä ihmisiä.

Inhimillisyys ei ole ainoa peruste vaatia pakkohoitoa tai pakkosterilisaatiota, vaikkakin ehkä tärkein. Väestönlaatu on julkishyödyke, jota kaikkien on vaalittava. Heikkolaatuinen väestö tuottaa heikkolaatuisen yhteiskunnan kuten mm. Maailmanpankin raportti vuodelta 2007 osoitti.

Huovinen käyttää lakiteknisiä perusteita estääkseen lain muutoksen. (Lähde: Verkkouutiset.) Tätä lakia on odotettu jo tarpeeksi kauan. Kansankokonaisuus pitää Huovisen toimintaa rikoksena ihmisyyttä kohtaan ja rikoksena väestönlaatua kohtaan. Tulevaisuudessa näistä rikoksista saatetaan vielä luoda takautuva laki.

Ei kommentteja: