torstaina, huhtikuuta 23, 2015

Vasemmistoälymystön ja kepun/perussuomalaisten ristiriita - suurta teatteria osa 1

Krista Kosonen yms. ovat onnistuneet antamaan kuvan, että Suomi on jakautunut liberaaliin Suomeen ja konservatiiviseen Suomeen. Liberaalia Suomea edustaa mm. Helsinki, vihreät, vasemmistoliitto ja Krista Kosonen.

Täysin erilaisesta argumentoinnista riippumatta sekä vihreät että Kepu - ja sen uusi apupuolue perussuomalaiset - ovat oikean elämän isoissa asioissa samoilla linjoilla. Ne ovat länsikriittisiä, vastustavat Nato-jäsenyyttä ja ajavat Suomea faktisesti yhä lähemmäs Venäjää.

Suomi on Keskusta-vetoisen hallituksen myötä viemässä Suomea Unkarin ja Kreikan tielle sillä erolla, että Venäjä ei halua alistaa Unkaria ja Kreikkaa kuten se haluaa alistaa Suomen. Unkarista ja Kreikasta Venäjä haluaa liittolaisen, Suomesta vasallivaltion. Tätä kehitystä vasemmistoliitto kannattaa aktiivisesti identifioituen kreikkalaiseen veljespuolueeseensa, joka on avoimen putinistinen, vihreät taas passiivisesti vastustaessaan läntistä puolustus-integraatiota. Perussuomalaiset vastustavat sekä EU:ta että Natoa puolustaessaan muka Suomen suvereniteettiä.

Lopputulemassa tätä taustaa vastaan koko jako konservatiiviseen ja liberaaliin Suomen on faktisesti suurimmalta osalta keskustelua lillukanvarsista kuten homoavioliitoista ja muista marginaalisista kysymyksistä. Se on puhdasta identiteetin signalointia.

Hankkikaa elämä.

Ei kommentteja: