sunnuntaina, syyskuuta 07, 2014

Oli virhe äänestää Niinistöä

Kun äänestin Niinistöä viime vaaleissa, tein sen pitkin hampain, ja ilmaisin asian Faceboookissa monta kertaa ääneen. Tajusin median juttujen perusteella, että Niinistö on luonteeltaan Halosen kaltainen kyykyttäjä. Äänestin kuitenkin Niinistöä, koska ajattelin, että Niinistö on "meikäläinen" ja että Haaviston äänestäjät ovat samaa sakkia kuin Halosen äänestäjät. Luotin, että Niinistö kannattaa Natoa.

Unohdin sen, että siinä missä öykkäri rakastaa valtaa ja pitää alempiensa nöyryyttämisestä, hän yleensä myös nöyristelee vahvempiaan, koska on pelkuri. Öykkäri tai koulukiusaaja, kun jää yksin vahvempansa kanssa, muuttuu kuuliaiseksi narriksi.

Niinistö veti ilmeisesti tukensa Natolta käytyään Putinin puhuttelussa Moskovassa tai Lavrovin käydessä Suomessa. Moskovassa hän jo esitti ajatuksen, että haluaa jatkaa Halosen viitoittamaa tietä. Luulin silloin, että Niinistö teeskentelee niin kuin suomalaisilla poliitikoilla on tapana Moskovassa teeskennellä. Mutta ei ilmeisesti.

Nolottaa oma virheeni - pyydän anteeksi. Ei ole punaisia ja valkoisia vaan [väristä riippumatta] vain isänmaallisia Suomen kansalaisia, sanoi aikoinaan sotien välisen ajan ehkä henkisesti vankin suomalainen poliitikko Kyösti Kallio. Valitettavasti on sitten myös näitä halosia ja niinistöjä.

Ei kommentteja: