keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Rekisteröityjä lesbopareja on 86

Rekisteröityjä saman sukupuolen parien lapsiperheitä on Suomessa 86. (Lähde: Vaaka vaaterissa? Sukupuolten tasa-arvo Suomessa 2006. Tilastokeskus. )

Olenko ainoa joka on lehtiä lukemalla saanut kuvan että lesboparien lapsia on todella paljon. No ehkä lesbopari on vasemnmistoliittolaisille, feministeille ja naistutkijoille samaa mitä sinisilmäinen ja vaaleatukkainen pohjoisen rodun edustaja oli natseille.

Ideaali. Parisuhteen ideaali. Ideaalinen lapsen kasvuympäristö.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä kun nille lapsille opettaa, että musta tai muslimi on jotain sellaista joka on vaarallinen terroristi. Ja jonka ainoa päämäärä on raiskata ja ottaa valta Suomessa lisääntymällä, niin kastuympäristö vaan paranee...

Jukka Aakula kirjoitti...

"Ja vielä kun nille lapsille opettaa, että musta tai muslimi on jotain sellaista joka on vaarallinen terroristi. Ja jonka ainoa päämäärä on raiskata ja ottaa valta Suomessa lisääntymällä, niin kastuympäristö vaan paranee... "

En ole sanonut niin. Olen sanonut että ryhmien välillä on usein pahoja ristiriitoja - niihin pitää suhtautua realistisesti. Omaa ryhmää pitää puolustaa ja vihollistakin pitää kunnioittaa.

Kirjoittelet tänne pelkkää vihamielistä kuonaa.

reino kirjoitti...

Jahas. Pientä identiteetin ryöstöä ilmassa...

Jukka Aakula kirjoitti...

Näin on. En tietysti kuvitellut että se olisit sinä. Toisaalta juttu kai on niin että etunimeä ei voi varata. Vai mitä ajattelet te ?

Dr. Doctor kirjoitti...

Persoonallinen nimimerkki on kaiken a ja o.

Yleensäkin hämmentää kaikkien vähemmistöjen halu saada enemmistön symboolit, perinteet, mahdollisuudet ja oikeudet.. ja sitten jättää ne halveksuen käyttämättä... tai vielä pahempaa vetää ne lokaan mukanaan.