sunnuntaina, elokuuta 01, 2010

Onko Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhan valmistelu aloitettu ?

Kansanmurhien estämiseen erikoistunut Genocidewatch-järjestö on eteläafrikkalaisten lähteiden mukaan uhannut nostavansa hälytystasoa Etelä-Afrikan buuriväestön osalta tasolta 5 tasolle 6. Taso 6 merkitsee kansanmurhan valmistelua. Taso 6 on viimeinen taso ennen kansanmurhan toteutusta.

Genocidewatchin sivu on tässä.

Ps. Mitä mieltä muuten olette, kieltääkö Oikeusministeriön valmistelema sensuurilaki linkkaamisen yllä linkkaamaani tekstiin, koska blogin voi leimata rasistiseksi ? Olisiko edes Googlella oikeus linkata hakutuloksia ko. tekstiin jos Google olisi suomalainen yritys ?

5 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Charlton tavoitti tässä lainauksessa jotain olennaista siitä miten vallankäyttö toimii:

http://charltonteaching.blogspot.com/2010/08/vaclav-havels-poster-test.html

Samalla ilmoitan halveksivani Suomen poliittista eliittiä, joka ei reagoi virallisesti ja julkisesti mitenkään Etelä-Afrikan tilanteeseen, ja jonka halveksittavat lait estävät mm. tähän asiaan liittyvän ruohonjuuritason tiedon leviämistä.

Toukka kirjoitti...

Suomessa on kai ainakin joissain piireissä vallalla vähän sellainen tunnelma, että "me" olimme mukana vapauttamassa Etelä-Afrikkaa rasismin hirmuvallasta. Maailmanparantajat eivät koskaan ole olleet hanakoita myöntämään toimiensa johtaneen ojasta allikkoon tai vielä allikkoa pahempaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä takia Suomi ei myönnä näille ihmisille turvapaikkoja tms.? Luulisi että jos Afrikasta tänne täytyy jotain porukkaa saada, niin eurooppalaistaustaiset afrikkalaiset olisivat etusijalla.

Koulutetut ja ahkerat afrikkalaiset siirtolaiset/pakolaiset/turvapaikanhakijat olisivatkin varmasti hauska ja mieltä ylentävä näky. Buurit toisivat Suomeen sitä tervettä ja rikastuttavaa monikulttuurisuutta. Länsimaiset perusarvotkin olisivat tulijoilla jossain määrin hallussa.

Etelä-Afrikan "alkuperäisasukkaina" buureilla on tietysti moraalinen oikeus jäädä sinne. Mutta mikseivät olisi tervetulleita tännekin?

Ai niin, mutta oikea monikulttuuri tarkoittaakin vain pääkaupunkiseudulle valuvia työttömiä neekereitä.

Jukka Aakula kirjoitti...

Sananvapauden vastustajat Suuomessa kantavat ainakin osavastuun tämän päivän tapahtumista. Kun asioista ei saa puhua, niin ei niitä voi estääkään.

USA boikotoi aikoinaan NL:n olympiakisoja mutta tämän kesän kisoja Johannesburgissa ei boikotoitu. Historia toistaa ehkä itseään - Berliini 1936 Johannesburg 2010.

Vasemmisto tietysti väittää, että farmarimurhat on nähtävä historiallista taustaa vasten ja ovat ohimeneviä. Todennäköisempää kuitenkin on että ne ovat alkusoittoa suuremmmille asioille. Etelä-Afrikan tilanne on tällä hetkellä vielä siedettävä, mutta tilanne tullee huononemaan.

No aika näyttää.

Aakke kirjoitti...

Vasemmistolaisesti ajattelevan perimmäinen ongelma on siinä, että se hyväksyy väkivallan, saattaa nähdä sen jopa oikeutettuna. Lisäksi se "pyhittää" sorretun tai uhrin asemassa olevan.

Koska Etelä-Afrikan mustat ovat aiemmin olleet sorrettuja ja uhreja, hyväksyy vasemmistolainen väkivallan valkoisia kohtaan.

Kysymys kuuluu: Miksei vasemmisto nyt asetu valkoisten puolelle? Hehän ovat nyt uhreja ja sorrettuja.

Ai niin, mustien väkivalta on "pyhitettyä" ja "oikeutettua". Siinä ei voi olla mitään väärää.