keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Nokia Saga osa N - pakettia odotellessaPerinnön odottelijan ja irtisanomis-paketin odottelijan elämä on raskasta. Oikein mitään ei saa aikaiseksi moneen vuoteen, kun ei tiedä milloin odottelu päättyy.

1 kommentti:

Jukka Aakula kirjoitti...

Muutama viikko sitten kaksi Uuden Suomen asiantuntijaksi leimaamaa analyytikkoa sanoi:

Pankkiiriliike Öhmanin analyytikko Helena Nordman-Knutson tosin pelkää, että vielä N8 ei ole sellainen "ihmepuhelin" kuin sen pitäisi hypetyksen perusteella olla.

-Sitä on odotettu ja siitä on puhuttu niin kauan, että se on vanha jo myyntiin tullessaan. Seksikkyys on hävinnyt, sanoo Nordman-Knutson Uudelle Suomelle.

-Se tuskin on vielä N8, mutta uskon, että Nokia tulee takaisin. Nokialla on hyvät mahdollisuudet - ei ehkä vielä kolmannella vuosineljänneksellä, mutta jo vuonna 2011.

Nordman-Knutson ja Pohjola Pankin seniorianalyytikko Hannu Rauhala ovat yhtä mieltä siitä, että on turhaa puhua Applen ja muiden Nokian kilpailijoiden etumatkasta tavoittamattomana.

-Ei [Applea] ole mitenkään mahdoton saavuttaa. Heillä on vahva brändi, mutta hyvin rajallinen käyttäjäkunta. Nokian uudet mallit tähtäävät ihan samaan käytettävyyteen kuin Apple Androidilla, sanoo Rauhala Uudelle Suomelle.


Rauhalallakin taitaa olla ura katkolla.