torstaina, lokakuuta 29, 2009

Monikultturistien sota

Kaksi vuotta sitten Nato kertoi miksi Afganistanissa on pakko olla:

Jos taistelu Afganistanissa menetetään, vaikutukset näkyvät Euroopassa.

Naton Pääsihteeri kenraali Jaap de Hoop Scheffer totesi tarkkaan ottaen: "This is the front line in the fight against terrorism, and what is happening in the Hindu Kush matters, because if terrorism is not dealt with in Afghanistan, the consequences will be felt not just in Afghanistan and the region, but also in London, Brussels and Amsterdam".

Suomi ja EU ovat Afghanistanissa siis lopulta vain ja ainoastaan siksi että olemme siellä korjaamassa EU:n katastrofaalisen maahanmuuttopolitiikan satoa. Jos sota hävitään, islamilainen terrorismi siirtyy laajasti Eurooppaan.

Sodassa ei olla puolustamassa afgaaninaisten oikeutta kävellä ulkona, afgaanityttöjen oikeutta käydä koulua, naisten oikeutta saada terveydenhuoltopalveluita ja päättää omista asioistaan - puhumattakaan siitä että sodassa oltaisiin puolustamassa demokratiaa. Paitsi ehkä Halosen ja Tuomiojan unissa.

Tämä on monikultturistien sota. Väestönsiirroilla on rakennettu haavoittuva maailma, jossa talebanien voitto Afganistanissa heijastuu melkein kaikkialle.

Ei kommentteja: