lauantaina, heinäkuuta 21, 2007

Irakilainen muslimi: "Kaikki muslimit on karkoitettava lännestä - myös minut"

Amerikassa asuva irakilainen shiiamuslimi Khudayr Taher ehdottaa että kaikki muslimit olisi karkoitettava USA:sta ja Euroopasta. Hän perustelee vaatimustaan sillä että muslimien maahanmuuton aiheuttama terrorismiriski on suuri - ja toisaalta eurooppalaisten ja amerikkalaisten turvallisuusviranomaisten on hyvin vaikeaa selvittää ketkä muslimit ovat terroristeja ketkä eivät.

Vaikka tästä karkoituksesta terrorismiin syyllistymättömät muslimit toki kärsisivät, tämä ei siinä mielessä ole Taherin mielestä ongelma koska nämäkään syyttömät eivät koe yleensä mitään lojalitettia niitä maita kohtaan jotka ovat tarjonneet heille turvapaikan ja inhimillisen elämän. Taherin mielestä länsimailla on oikeus puolustaa omaa turvallisuuttaan ja siksi karkoitus on Taherin mukaan oikeutettu.

Katso alkuperäinen lähde.

Taherin ehdotukseen en ota mitään kantaa. Tästä asiasta ei Suomessa voi avoimesti keskustella koska maassamme ei vallitse mielipiteen vapaus. Hienoa että Internet mahdollistaa sen että suomalaisetkin voivat lukea näitä mielipiteitä vapaasti.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Ayaan Hirsi Ali voi sanoa julkisesti asioita, joista suomalainen tuomittaisiin oikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai uskonrauhan rikkomisesta.

Useimmat muslimit elävät kollektivistisessa heimokulttuurissa eikä sellaisessa yksilönvapautta arvosteta juuri lainkaan. Siksi tuollainen mielipide ei kuulosta mitenkään tavattomalta.

Suojatussa ympäristössä kasvaneelle länsimaiselle vasemmistoliberaalille tuollainen mielipide olisi pahimman luokan rasismia, jos sen esittäisi valkoinen lihaa syövä heteroseksuaalinen mieshenkilö. Kun saman asian ilmaisee muslimi, asiassa ei ole mitään ongelmaa.

Jukka Aakula kirjoitti...

Jep - vähemmistövaltuutetun virasto iskisi taas mielipiteenvapautta vastaan. Ja jos olisikin kyse vain mielipiteenvapaudesta niin se olisi vielä pikkuasia, mutta kyse on paljon suuremmista asioista. Siitä kasvaako muslimiväestö niin suureksi että Euroopasta tulee uusi Libanon.