keskiviikkona, marraskuuta 11, 2009

Vihreä Puolue

Ensisijaisina liittolaisina on pidettävä kaikkia niitä vallankumouksellisia tahoja (muun muassa syväekologit, anarkistit, kommunistit, kommunalistit, ekososialistit, survivalistit, primitivistit, konservatiivivallankumoukselliset, ekofasistit ja niin edelleen), jotka suhtautuvat aikamme ympäristökatastrofiin sen vaativalla vakavuudella sekä yleisestikin ympäristöradikaaleja tahoja.

Lähde: Puolueohjelma.

5 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Paha paikka :)

Itse en voisi olla yhteistyössä kommunistien kanssa. Enkä minkään sellaisen ryhmän, joka pyrkii riistämään ihmisen persoonallisen vapauden. Talous ja materiaaliset asiat eivät sinänsä kiinnosta, voisin hyvin suostua lakeihin, jotka pakottavat kulutuksen rajoittamiseen, jos asunto, ruoka, vaatteet ja vapaa internet kaikille nähtäisiin kuitenkin tavoitteeksi, josta ei tingitä ;)

Jukka Aakula kirjoitti...

Muistan kun nuorena istuin Suomen Puola Solidaarisuuden kokouksessa.
Pantiin kirjeitä postiluukkuun, järjestettiin mielenosoituksia.

Itsenäisyyden Puolesta ry:n, perustuslaillisten, maolaisten jne. ihmisiä sulassa sovussa pöydän vieressä. Ystävyyssuhteet ovat säilyneet näihin päiviin asti.

Yhteinen asia oli neuvostovastaisuus.

Markku kirjoitti...

Tahot, jotka käytännön tekojen tasolla hylkäävät laillisuusperiaatteen ja parlamentarismin, ovat sellaisia, joiden kanssa en haluaisi olla edes tekemisissä. Sotilasvalakin velvoittaa olemaan tekemättä poliittista yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa.

Jukka Aakula kirjoitti...

hmm.

Jos jossain asiassa on yhteinen etu jonkun kanssa, niin eikö ole syytä siinä asiassa liittoutua. Kun esimerkiksi maolaisilla ja kansallismielisillä oli 1981 halu torjua NL:n uhkaa, niin sitten tehtiin yhteistyötä.

Itsenäisyyden Puolesta ry oli silloin johtava kansallismielinen ryhmä Suomessa. Heikki Eskelinen oli yhdistyksen puheenjohtaja.

Jukka Aakula kirjoitti...

Yhteistyö sellaisten ihmisten kanssa on äärimmäisen toivottavaa, jotka ovat huolissaan ekokatastrofista toisaalta ja siitä tiedotusmonopolista jotka näennäis-vihreillä (Vihreä Liitto) on pakolaiskysymyksessä, ympäristökysymyksessä ja maahanmuutoasiassa.


2. Siitä ansiottomasta positiivisesta maineesta joka "Vihreällä" Liitolla