maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Kakkua ei voi sekä säästää että syödä

Amerikkalainen liberaali muuttaa Utahiin voidakseen kasvattaa lapsensa terveessä äärikonservatiivissa ympäristössä - sitten hän valittaa miten ahdasmielistä Utahissa on.

New Yorkin liberaali keskiluokka ottaa hyvin usein lapsilleen LDS Nannyn. Jos isä tai äiti samaanaikaan julistautuu vapaa-ajattelijaksi ja vaatii uskontojen tuhoa, hän on henkisesti epärehellinen.

Seuraava kuva liittyy aiheeseen - ainakin jollain lailla:

4 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Tuollaiset kuvat kiihottavat amerikkalaisia kansanryhmiä liittymään mormoneihin, jotta he voivat painattaa paitaansa tekstin: "She can ... I am Mormon".

Valkea kirjoitti...

Niin, valhe ja ongelmien tuottaminen muiden niskoille samalla kun itse vältetään niitä kaikin keinoin muiden siivellä on liberalismin ydin. Osaratkaisu: lopetetaan hyvien konservatiivisten ympäristöjen tuottaminen liberaaleille ja annetaan heidän elää itse tuottamissaan ympäristöissä. Ympäristöillä täytyy olla poliittinen pääsyvaatimus.

Anonyymi kirjoitti...

Niin juu, tosiaan. Tuohon Valkean asiaan kommentoisin vielä, että annettaisiinko mm. konservatiivien elää konservatiivisen tieteen tuottamien tuotteiden parissa. LOL!

Jukka Aakula kirjoitti...

"Niin juu, tosiaan. Tuohon Valkean asiaan kommentoisin vielä, että annettaisiinko mm. konservatiivien elää konservatiivisen tieteen tuottamien tuotteiden parissa. LOL!"

Ymmärsin kommenttisi vasta nyt - en ole mikään huippuälykäs liberaaliälykkö.

Vastaukseni:

Pitäisi ehkä pikemmin ajatella niin että sekä liberaaleja että konservatiiveja tarvitaan.

Tämähän on DS Wilsonin kanta. Liberaalit ja konservatiivit ovat kaksi lajia joita tarvitaan molempia jotta ekologinen tasapaino säilyy.