keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Pankkikriisiriski ja USA:n vähemmistöt

Pankkikriisin poikanen johtuu Steve Sailerin mukaan ainakin osaksi siitä että USA:ssa on 90-luvun alusta asti ollut vahva ajatus siitä että mustilla ja latinoilla on samanlainen oikeus omitusasumiseen kuin valkoisilla.

Koska valkoiset omistavat 70 %:sti oman asuntonsa ja mustista asuntonsa omistaa vain 50 %, tässä on tasa-arvoihmisten mielestä eräänlainen ongelma. Joten päätettiin synnyttää osin valtion tuella ja poliittisella painostuksella pankkeja/rahastoja ongelman ratkaisemiseksi.

Sailerin artikkeli on tässä.

Kun pankkimiehiltä oli Vanhasen ja Lynnin kirja jäänyt lukematta, soppa oli valmis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tähän omistusasumiseen viitaten. Valitettavasti en voi antaa lähdettä, koska kyseessä on jokin nettilehti, jonka olen jo unohtanut.

Joku USA:n osavaltio, olisiko ollut Georgia, mietti ihan vakavissaan sitä, että onko säästäminen rasismia.

Siis se rasismi ilmeni säästämisessä siten, että valkoiset ja aasialaiset suunnittelevat elämäänsä pitkällä tähtäimellä ja tekevät punnittuja hankintoja ja säästävät/sijoittavat mahdolliset ylimääräiset tulonsa.

Tämä kyseinen juttu suoranaisesti totesi etteivät mustat pysty samaan
kuin valkoiset ja aasialaiset, joten oli paikallaan harkita tarkkaan onko oikein, että valkoiset ja aasialaiset saavat säästää/sijoittaa varojaan itseään tai jälkipolviaan ajatellen.

Tämähän on ajatuksena (siis ei saa säästää viisaasti) täysin pöyristyttävä koska esim. Singaporen sosiaaliturvajärjestelmä nimenomaan kannustaa vastuulliseen elämään koska pakollisista maksuista valtaosa päätyy suoraan omaan tai sukulaisten käyttöön.

Täysin uskomatonta, että muiden pitäsi toimia impulsiivisesti ja itsetuhoisesti ala Leroy.