lauantaina, toukokuuta 22, 2021

Economist: Sukupuolen korjaus "hoidot" johtavat kognitiivisten kykyjen alenemiseen, osteoporoosiin - hoidon hyödyt ovat osoittamatta

Economist-lehden mukaan sukupuolen "korjaus" -"hoidot" johtavat pahimmassa tapauksessa kognitiivisten kykyjen alenemiseen ja osteoporoosiin - hoidon hyödyt ovat osoittamatta. Lääkeetieteen harhautuminen puoskarointiin on Economistin mukaan mahdollisesti johtamassa lääketieteen skandaaliin. 

Tulkitsen itse, että ilmiössä on kyse on lääketieteen politisoituminen Woke-liikkeen painostuksesta. "Hoitoja" on annettu ilman, että "hoitojen" hyötyjä on kunnolla tutkittu ja ilman että on tutkittu kunnolla mistä johtuvat eksponentiaalisesti kasvaneet nuorten kuvitelmat "väärästä sukupuolesta", koska lääketieteellä on ollut kiire toimia progressiivisten aatteiden vaatimusten mukaisesti. Kärsijinä ovat muutenkin vaikeassa elämäntilanteessa olevat Aspergeriin taipuvaiset nuoret tytöt, joiden kuvitelmat omasta väärästä sukupolvestaan on nostettu faktaksi. Heille on tehty korjaamatonta väkivaltaa silpomalla ja muuttamalla heidän hormoonitasapainonsa. 

Image

Ei kommentteja: