maanantaina, helmikuuta 11, 2013

Äärivasemmiston väkivalta

Vasemmistoliittolainen V-P Leino käsittelee rehellisesti sitä, miten myös Euroopan äärivasemmisto harjoittaa väkivaltaa ja miten osa vasemmistoliiton väestä veljeilee väkivaltaa harjoittavien äärivasemmistolaisten kanssa ja miten Voima-lehti ylistää AFA:laisten väkivaltaa.

V-P Leino saa kaiken kunnioitukseni. Rehellisyys on paras keino saavuttaa itsekunnioitus ja myös muiden kunnioitus. Kunnioitus on silta, joka voi rakentaa eräänlaisen yhteyden vihollistenkin välille, kuten Ernst Juenger osoitti.

2 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Hyvä teksti, hyvä että linkkasit. En olisi tod. näk. tuota muuten lukenut.

Eihän tuossa sinäänsä ole mitään uutta, että molempien laitojen ääripäissä on aktiviteettia.

Ja jos aktiviteetti voimistuu, niin parempi niin että se voimistuu molemmissa päissä, jottei tule epätasapainotiloja.

1970-luvun Chilen politiikassa pääsi tapahtumaan epätasapainotila, jossa vasen laita sai liikaa jalansijaa. Seuraukset on kaikkien tiedossa.

---

Olen tullut siihen johtopäätökseen, että sosialismi ja kommunismi on kuin home, joka pääsee lisääntymään suotuisissa olosuhteissa.

Suomen tarkkaan säännellyt työmarkkinat ja nuorisotyöttömyyden kasvu on tällainen tekijä.

Samaan aikaan kun korkea veroaste varmistaa demareille ja heidän kannattajilleen töitä 3000-4000 euron kuukausipalkalla julkisella sektorilla, kerätään tähän huviin rahat korkealla veroasteella ja yksityisen sektorin bisnesaktiviteettia rajoittamalla, ja siten vähentämällä palkattavien työntekijöiden määrää yksityisellä sektorilla.

Seurauksena on sitten pätkätöitä ja nuorisotyöttömyyttä.

Vähän sama juttu kuin arabikeväässä. Työttömänä lojuva nuoriso ei enää jaksa istua passiivisena kotona.

Jukka Aakula kirjoitti...

Samaan aikaan kun korkea veroaste varmistaa demareille ja heidän kannattajilleen töitä 3000-4000 euron kuukausipalkalla julkisella sektorilla, kerätään tähän huviin rahat korkealla veroasteella ja yksityisen sektorin bisnesaktiviteettia rajoittamalla, ja siten vähentämällä palkattavien työntekijöiden määrää yksityisellä sektorilla

Tähän pitää myös lisätä se, että Suomessa yksityiseltä puolelta ei useinkaan jäädä eläkkeelle vaan jäädään työttömiksi ennen eläkeikää ja julkisen sektorin työeläkkeet ovat tämän takia suhteessa vielä korkeammat yksityisiin verrattuna kuin palkat.