lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Muisliminainen Sohossa

Olin työkaverini kanssa oluella Lontoon Sohossa ja Covent Gardenissa keskiviikkoiltana iltakuuden ja iltakymmenen välillä. Hauska paikka - alkuillasta pahasti juopuneita ei juuri näkynyt.

Nuori musliminainen kulki kadun yli hiukset peitettynä - nainen katseli hieman hämmentyneenä ympärilleen. Mietin, mitäköhän nainen ajatteli ja tunsi. Tunsiko hän, että Lontoo on kuin Sodoma ja Gomorra - synninpesä - jonka sietää tuhoutua ? Vai tunsiko hän kaipuuta osallistua muitten nuorten aikuisten ilotteluun ?

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

”Nuori musliminainen kulki kadun yli hiukset peitettynä - nainen katseli hieman hämmentyneenä ympärilleen. Mietin, mitäköhän nainen ajatteli ja tunsi. Tunsiko hän, että Lontoo on kuin Sodoma ja Gomorra - synninpesä - jonka sietää tuhoutua ? Vai tunsiko hän kaipuuta osallistua muitten nuorten aikuisten ilotteluun?”

Viimeksi Tukholmassa käydessäni näin varsin kauniin nuoren somalinaisen (ulkonäöstä päätellen), joka oli pukeutunut erittäin niukkaan minihameeseen ja tiukkaan toppiin, mutta hänen hiuksensa olivat silti peitetyt.

Toki kaunista naista on aina mukava katsella, mutta parasta asiassa oli tietenkin se, että hän ilmeisesti pystyi valitsemaan pukeutuuko säkkiin vai roiskeläppään.

Ehkäpä tämän naisen kuvan voisi laittaa johonkin moku-julkaisuun, kuten Monitoriin, niin multikulti-kannatus saattaisi hyvinkin lähteä tiukkaan nousuun LOL

Jukka Aakula kirjoitti...

GatesofVienassa on artikkeli raiskauksista. Siinä kerrotaan miten eräissä ruotsalaislähiöissä kantaväestöön kuuluvat tytöt ovat alkaneet sitoa hiuksiaan huorittelun pelossa:

"The ethnologist Maria Bäckman, in her study “Whiteness and gender,” has followed a group of Swedish girls in the suburb of Rinkeby. Several of them had dyed their hair to avoid sexual harassment. Being blond involves old men staring at you and boys calling you “whore.” According to author Bruce Bawer, the city of Stockholm carried out a survey of ninth-grade boys in the predominantly Muslim suburb of Rinkeby. In the last year, 17% of the boys had forced someone to have sex and 31% had hurt someone so badly that the victim required medical care. Sensational statistics — but they appear to have been published only in a daily news sheet that is distributed free on the subways. The mainstream media ignored it."