sunnuntaina, syyskuuta 17, 2023

Aladin Maher oikeassa: Suomessa on kohta kaksi miljoonaa kanta-asukasta

Muslimijohtaja Aladin Maher siis sanoi:

Kohta suomalaiset kaksi miljoonaa. ... muslimit kohta kymmenen miljoonaa.

Vihreiden Osmo Soininvaara sanoi tilastotietoon perustuen:

Tällä syntyvyydellä jokainen sukupolvi on kolmanneksen edellistä pienempi ja syntyvyys on pikemminkin laskussa kuin nousussa. Kahdessa sukupolvessa siis väkiluku alle puoleen nykyisestä.
Maher oli suomalaisten määrän osalta varsin oikeilla jäljillä. Hyvä, että avasi suunsa. Selityksen (suomalaisten homoseksualismi) osalta Maher ei ollut ehkä oikeassa, mutta hyvä kun sanoi senkin. Asia jäi mieleen.
Ennen kuin joku sanoo, että tukia pitää kasvattaa, jotta syntyvyys nousee, niin ei hyödytä. Sekä Väestöliiton tutkimusjohtaja Anna Rotkirch että Soininvaara on todennut tämän: Nuoremmat sukupolvet eivät priorisoi lasten saamista kovin korkealle jolloin niitä ei synny, tai sitten ei vaan löydy sopivaa paria yhtä helposti.

Rotkirch totesi 2019:Rotkirch totesi myös:

Mikäli haluamme ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa, väestörakenne ei saa muuttua sellaiseksi, että yhä suurempi osa väestöstä on työmarkkinoiden ulkopuolella. On joko oltava tarpeeksi korkea syntyvyyden taso tai on otettava vastaan työperäistä maahanmuuttoa. Tai on alennettava eläkkeiden tasoa. Oma ehdotukseni on että alaikäisille lapsille annetaan välittömästi äänioikeus, jota käyttävät lasten vanhemmat. Perhepolitiikan merkitys nousee. Tällä hetkellä politiikan painopiste näyttäisi olevan vanhusten hoidossa, koska vanhusten osuus äänestäjistä on korkea. Liian korkea.

2 kommenttia:

Kalle Pelttari kirjoitti...

Kuka se epäilikään jostain salaliittoteorioista etenkin perussuomalaisia, kun epäilivät että Suomessa on itse asiassa menossa väestönvaihto, kuten aika useassa Euroopan muussakin maassa. Tällaiset epäilijät leimataan heti hörhöiksi ja juuri salaliittoteoreetikoiksi. Mutta tuossahan Aladin Maher juuri paljasti, että näin on käymässä. Ruotsissa asia on jo hyvin pitkällä ja Suomessahan seurataan aina Ruotsia kuin hai laivaa. Jos tosiaan tuodaan se elinkeinoelämän haluama 44 000 työperäistä maahanmuuttajaa perheineen suomeen, siis esim. 2-lapsinen perhe, se tekee 4*44000=176000 vuodessa. 10 vuotta tekee 1.76 miljoonaa ulkomaalaista lisää Suomessa. Revi siitä sitten. Useinhan noissa muslimiperheissä on 5-6 lasta, jolloin minunkin arvioni maahanmuuttajista on alakanttiin.

Jukka Aakula kirjoitti...

Suomalaisten pitäisi myös synnyttää lapsia. Kirjoitin 2011:

"Maahanmuuttokriittisten kannatus ja puolueiden vaikutusvalta Euroopassa on kasvanut viime aikoina. Mm. Ranskassa ja Tanskassa hallitus on tiukentamassa maahanmuuttopolitiikkaansa.

Tilanne on kuitenkin hyvin epävakaa.

1. Ellei syntyvyys Euroopassa nouse, alhainen syntyvyys yhdistettynä tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan johtanee talouden näivettymiseen ja ennemmin tai myöhemmin kasvaa riski, että rajat avataan uudelleen.

...

2. Toinen epävakauden lähde on maahanmuuttajien syntyvyys. Syntyvyys laskee maahanmuuttajien keskuudessa mutta vain joillain maahanmuuuttajaryhmillä:

Looking at Britain, the sociologist Eric Kaufmann found that Caribbean and Eastern European immigrants rapidly picked up the ambient secularism (and low birthrates) of British society, but that there was virtually no change at all in the religiosity (and fecundity) of Bangladeshi and Pakistani Muslims between the first and second generations. (Lähde: Reflections on the Revolution In Europe: Immigration, Islam, and the West, Christopher Caldwell.)

Nähdäkseni nimenomaan kunniankulttuurit, missä suvut kilpailevat verisestikin keskenään, ovat kaikkein kärkkäimpiä säilyttämään korkean syntyvyytensä:

...fathering as many children as possible increased the number of lineage members. ... the tendency seen elsewhere for decreased fertility as a result of urbanization is not evident here. (Lähde: Culture and Conflict in the Middle East, Philip Carl Salzman)

3. Kolmas ongelma on se, että monet maahanmuuttajaryhmät (nimenomaan muslimit) eivät integroidu Eurooppaan lähes ollenkaan. Muslimit eri maista (Punjabista, Bengalista, Irakista, Marokosta, Egyptistä jne.) integroituvat kyllä toisiinsa mutta eivät Eurooppaan. Ne muodostavat hiljalleen yhtenäisen muslimi-identiteetin:

Many French and even second-generation French students of North African origin, who make up the majority in certain schools, live as if they are foreign to the national community. They reply to anything you say to them with two categories: “the French” and “us.” Where once they claimed an Arab identity (which is not, by the way, always self-evident for North Africans), today they increasingly claim a “Muslim”.(Lähde: Reflections on the Revolution In Europe: Immigration, Islam, and the West, Christopher Caldwell.)"