perjantaina, huhtikuuta 07, 2017

Kiitos, Trump

Trump on antanut viestin Pohjois-Korealle, Syyrialle ja Venäjälle. Mitä tahansa ei voi maailmassa tehdä ilman, että joutuu vaikeuksiin.

Paleokonservatiivit tai eräs sivistynyt rauhannobelisti eivät olisi tehneet mitään. Kiitos, Trump.

Luulenpa tosin, että rouva Clinton olisi tehnyt saman asian.

2 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Samaa mieltä. Parasta, mitä Trump voi seuraavaksi tehdä, on määrätä lukuisia vastaavanlaisia iskuja muihin Syyrian sotapesäkkeisiin. Arabeille on välitettävä viesti, että Länsi on tähän asti vain leikkinyt heidän kanssaan, mutta jos ja kun ryhdytään tositoimiin, voivat USA ja muu NATO lanata vaikka koko Lähi-idän sileäksi Kaaban kiveä myöten!

Putinin kanssa taas olisi suotavaa neuvotella sodanjälkeisestä ratkaisusta, jossa Venäjä ei sekaannu Syyrian islamistien jyräämiseen eikä USA sekaannu sen jälkeen siihen, että al-Assad saa jatkaa Syyrian yksinvaltaisena diktaattorina, joka pistää islamistit ja muut riekkujat ruotuun ainoalla tavalla, jota arabi ymmärtää.

Löperömmillä menettelytavoilla Lähi-idän konflikti sen kun vain jatkuu ja leviää sieltä Euroopan kaduille. Tänään Tukholma, huomenna Helsinki? Tällä menolla se on vain ajan kysymys. Siksi toivon Trumpille kovuutta ja rohkeutta jatkaa sen tekemistä, mikä oikein on!

Tuhka kirjoitti...

Tuhkaa mietityttää miten nuo maat aikoivat vastata Trumpin voimannäyttöön, niiden on pakko yrittää jotain tehdä että omat kasvot säilyisivät. Niillä ainakin retoriikka on toiminut viime päivinä.
Tuhkaa mietittyttää mitä Korean niemimaalla tulee tapahtumaan tässä kevään ja kesän aikana.