perjantaina, huhtikuuta 08, 2016

Jussi Halla-aho ja mustapaitaiset "ryssänmorsiamet"

HS kirjoitti eilen:

EUROPARLAMENTAARIKKO Jussi Halla-aho (ps) pitää mahdollisena, että Venäjä rahoittaa Euroopassa ja Suomessa hajaannuksen aiheuttamiseen pyrkiviä toimijoita.
Asia tuli esiin Halla-ahon kommentoitua MV-julkaisun toimintaa Facebook-seinällään.
”[Perustaja Ilja ] Janitskin ja MV toimivat ruplilla”, Halla-aho kirjoitti. ”Venäjä pyrkii luomaan Suomeen ruplarahoitteisen kansallismielisen puolueen muun Euroopan tyyliin.”
Halla-aho vahvisti epäilynsä Helsingin Sanomille tekstiviestitse Brysselistä. Hän arvelee Facebook-seinällään, että pyrkimykset käyttää hänen tunnettuuttaan hyväksi on epäonnistunut.
”Tarkoitus varmaan oli houkutella minut samaan leiriin, mutta kun en osoittanut kiinnostusta, maksavat tahot käskivät Iljaa muuttamaan taktiikkaa ... suoraan KGB:n käsikirjasta”, Halla-aho kirjoitti.
VENÄJÄN MONINAISIA taustatoimia Euroopan yhtenäisyydelle haitallisiksi pidetyissä tapahtumissa ovat uumoilleet myös lukuisat muut.
Moni on nähnyt tässä vastasyntyneen ristiriidan MV-lehden ja Halla-ahon välillä. Tämä on kuitenkin täysin väärä käsitys. Halla-aho on kritisoinut mustapaitaisia ryssänmorsiamia jo aiemminkin. Valitettavasti HS tai kukaan muukaan ei sitä silloin raportoitunut - paitsi siis Kansankokonaisuus. 
Mustapaitaisia ryssänmorsiamia ovat aiemmin käsitelleet kansallismielisessä skenessä mm. Tapio Tuuri ja Marko Parkkola. (Katso Kansankokonaisuuden raportti Tuurin ja Parkkolan mielipiteistä.)
Ryssänmorsiamet ovat tauti, joka on levinnyt Kansallismielisessä skenessä varsin voimakkaasti. Kukaan ei saisi olla asiassa puolueeton. Joko olet isänmaan puolella ja avoimesti putinismia vastaan tai olet petturi. Suomen Sisun on aika ottaa asiaan kantaa.

8 kommenttia:

DuPont kirjoitti...

Minä en juuri näe "ryssänmorsiamia" Suomessa. Kovin monet ovat leimaamassa nykyisin kaikkea EU-, ja Nato-kritiikkiä putinilaisuudeksi, mutta ei se sitä ole. Olen minäkin skeptinen suhteessa EU:n toimivuuteen ja sen lisääntyvään keskusjohtoisuuteen. En ole vakuuttunut siitä, että Nato-jäsenyys olisi hyvä nykytilanteessamme, vaikka sinänsä ja periaatteessa pidän hyvänä liittolaisuutta länteen.

Meidän olisi pitänyt liittyä Natoon Baltian maiden myötä aikoinaan, nyt on huono aika liittyä, koska tiedämme, että Venäjä kostaa tuon verisesti avaamalla rajansa kaikelle riffraffille, jota maasta löytyy. Jos Suomi nyt hakisi Nato-jäsenyyttä, olisi itärajalla helvetti avoinna.

Jukka Aakula kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jukka Aakula kirjoitti...

Olen ensimmäisen väitteen osalta eri mieltä. Kyllä Suomessa on paljon niitä jotka kiistävät kokonaan Venäjän uhan ja puhuvat vain islamista ja kokevat Venäjän ehkä jopa positiivisena voimana. Lukevat MV-lehteä. Vain maahanmuuton osalta mielipide eroaa SDP:n ja Kepun kannattajien osalta. Samoja Venäjän uhan kieltäjiä ja suomettumisen haikailijoita ovat nekin.

Sen osalta onko nyt oikea aika mennä Natoon kysymys on vaikeampi. Luulen että molemmat skenaariot 1) mennä Natoon tai 2) ei mennä ovat hyvin ongelmallisia. Jos Suomi nyt ei mene Natoon, Suomi todennäköisesti joka tapauksessa degeneroituu takaisin 70-luvulla tai paljon paljon pahempaankin. Ainakaan omien lasteni en halua sellaisessa maassa elää.

Nato-kommentti: ""Suomen arvioidaan suomettuvan ja jäävän lopulta Venäjän sotilaalliseen etupiiriin, jos emme liity Natoon.

Suomen pelätään jäävän myös Venäjän taloudellisen painostuksen armoille.""

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/859948/Natolahde+Suomen+hallitukselle+tehty+selvaksi+ettei+apua+tule+ilman+jasenyytta

Olemme joka tapauksessa todella kusessa. Kiitos tästä kuuluu Suomen kansalle. Ja johdolle.

IDA kirjoitti...

Itse olen ainakin puolueeton, tai ulkopuolinen, koko tässä kiihkoilevassa hälinässä. Nykyisin riittää sen toteatiminen, että Suomella pitäisi olla itsenäiset, vahvat puolustusvoimat, niin on jo joku Putinin trolli :D Ja varmaan päinvastoinkin. En kuitenkaan seuraa tarkemmin MV-medioita joten en siitä niin tiedä.

Historix kirjoitti...

Olette te Nato-morsiamet sitten kummallista porukkaa. Suomen EU-jäsenyys on tuonut maallemme kiistatta paljon ongelmia. Niistä ovat Euro valuuttana ja Suomen tuhoava hallitsematon nykyinen maahantunkeutuminen suurimpia toteutuneita, siis toteutuneita uhkia. Venäjä on uhka, suuri sellainen, mutta vielä toteutumaton.

Ymmärrätkö eron käsitteissä toteutunut ja toteutumaton uhka? Jos ymmärrät, niin miksi kerrot monien kiistävän Venäjän uhkan kokonaan? Ehkä ajaaksesi omaa poliittista agendaasi? Suomessa on vain yksi pelledosentti ellei paremminkin desantti, joka julkisesti kiistää Venäjän uhkan, taidatkin tietää hänen nimensä?

Sinä syyllistät meidät, jotka näemme maahantunkeutujien negatiivisen vaikutuksen omassa arkielämässämme. Syyllistät meidät, jotka näemme muiden Euroopan valtioiden esimerkistä mihin muslimien massamaahanmuutto johtaa. Se johtaa valtiomuodon, lainsäädännön ja valtauskonnon vaihtumiseen. Se johtaa kantaväestön syrjintään ja lopulta kansalliseen tuhoon. Sitäkö sinäkin haluat ja ajat? Syyllistät meidät, jotka olemme huolissamme Suomen tulevaisuudesta.

Näkemyksesi isänmaallisuudesta tuo mieleen 1930-luvun äärioikeistolaiset pääomapiirit ja sairaalloisen ryssävihan. Vihan, joka sumentaa todellisuudentajua. Tai sitten sinua ei yksinkertaisesti kiinnosta mitä meille suomalaisille tapahtuu, kunhan vaan liitytään Natoon yhdessä vihaamaan ryssiä ja annetaan nyt maata miehittävien muukalaisten ryöstää, pahoinpidellä ja raiskata suomalaisia. Onko vihasi venäläisyyttä kohtaan suurempaa kuin rakkautesi meihin suomalaisiin?

Onko niin ikävästi, että emme jaa ja puolusta samaa ajatusta isänmaallisuudesta. Sinä kirjoituksissasi vähättelet jo toteutunutta epäoikeudenmukaisuutta, arjen turvauhkaa, varallisuuden pakkosiirtoa ja rikosta meitä suomalaisia kohtaan. Siis maahanmuuttoa nykyisessä muodossaan. Korostat Venäjän uhkaa, unohdat mitä on jo tapahtunut meille.

Joku voisi jo ajatella että taidatkin olla äärioikeistolaisten pääomapiirien asialla meitä palkansaajia, veronmaksajia, eri etuuksien saajia ja eläkeläisiä vastaan.

Jukka Aakula kirjoitti...

"Ymmärrätkö eron käsitteissä toteutunut ja toteutumaton uhka? "

Uhka on asia mikä vielä ei ole toteutunut.

On täyttä roskaa että minä syyllistäisin niitä jotka vastustavat islamilaista maahanmuuttoa.

Olen kritisoinut afrikkalaista ja muslimi-maahanmuuttoa vaikka kuinka kauan ja maksanut tästä ilosta vielä valtiolle isommat sakot kuin Halla-aho ja Ellilä yhdessä.

Se että vastustan Venäjän huoria ei kai millään lailla tee minusta islamilaisen maahanmuuton kannattajaa.

Jukka Aakula kirjoitti...

Kirjoitin maahanmuutosta pitkän kirjoituksen Sarastukseen ei niin kauan aikaa sitten https://sarastuslehti.com/2016/01/21/vaestonlaatu-on-julkishyodyke/

Toin siinä esiin sekä kulttuuriset, institutionaaliset että rodulliset ongelmat jotka nykyiseen maahanmuuttoon liittyy.

Joten aika turha yrittää jonkun myöhäisherännäisen väittää, että olisi unohtanut maahanmuuttokysymyksen.

Jukka Aakula kirjoitti...

Muuten kun olet myöhäisherännäinen, Historix, et ehkä tajua että minun kaltaiseni ihminen jota on vaadittu tekemään itsemurha ja joka on joutunut olemaan oikeudessa sananvpaus-"rikoksen" takia jne. ei kertakaikkiaan ole kiinnostunut siitä pidetäänkö minusta vai ei. Halla-aho samanlainen siinä suhteessa. Ne jotka tulivat mukaan jo alussa, eivät ole konformisteja. Ihan vitun saman tekevää pitääkö joku minusta.

Tosiasia vaan nyt on, että Suomea uhkaa kaksi asiaa Venäjän agressio ja islamilainen ja afrikkainen maahanmuutto. Plus sen lisäksi vielä ilmaston muutos. Jengi voi kirkua asiasta miten paljon tahansa, mutta näin se nyt vaan on.