perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Rotuerot älykkyydessä - osa n

Iltalehden kommentti Tatu Vanhasen kirjoitukseen Kanavassa on sitä itseään: moraalista teeskentelyä ja kastraattien kirkumista.

Olen aivan varma, että siinä vaiheessa kun maahanmuuton laatu nousee arvoon arvaamattomaan, Iltalehti kääntää kelkkaansa alta aikayksikön. Se on ensimmäisten joukossa vaatimassa maahanmuuton pysäyttämistä maista, missä kansallinen äo on alhainen.

Näillä lehdillä ei ole muuta moraalia kuin rahan moraali ja pisteiden keruun moraali. Tämä Iltalehden kannanotto - kuten kaikki Iltalehden kannanotot - on nähtävissä sitä taustaa vasten.

2 kommenttia:

IDA kirjoitti...

En yksinkertaisesti ymmärrä miksi nuo läpyskät julkaisevat tuollaisia pääkirjoituksia. Ei Weekly World Newskaan julkaise ja se on journalistisesti samaa tasoa.

Valkea kirjoitti...

Iltalehti: "Kriittisen maahanmuuttokeskustelun pimeällä takapihalla muhivat synkät rotuopit."

- Olen jo linkittänyt tänne viime aikoina kirjoituksia vallanpitäjien valehtelusta ja niiden motiiveista, joten ei niistä sen enempää.

Mutta tiettyä runollisuutta he tällä kertaa ovat saaneet puristettua itsestään massoille suunnattuun pelotteluunsa. Pimeällä takapihalla muhii synkeä peikko. Ehkäpä he saavat vähä-älyisiä peloteltua.

Mitään asiaahan propagandamanipuloinnin lisäksi artikkelissa ei ollut.

***

Tässä on vastapainoksi hiukan asiaa:

http://hommaforum.org/index.php/topic,44122.0.html