keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Käytä biopolttoaineita ja tapa oranki sukupuuttoon

Vihreät suosivat biopolttoaineiden käyttöä atomivoiman ja fossiilisten polttoaineiden sijasta. Biopolttoaineet ovatkin hieno asia, jos ei pidä sademetsistä vaan haluaa että ne muutetaan nopeasti siisteiksi plantaaseiksi. HS:n mukaan 80 % orankien asuinpaikoista on jo muutettu plantaaseiksi.

Vihreät kannattavat myös afrikkalaisten maahanmuutto Eurooppaan. Se onkin hieno ajatus jos haluaa lisätä kulutusta ja saastumista. Luonnon ystävänä kaipaan aivan toisenlaisia keinoja. Ilmaston lämpenemisen ja sademetsien tuhoamisen estäminen on lähes mahdoton urakka ilmankin sitä, että eräät ihmiset luonnonsuojelun ja humanismin nimissä ovat kantona kaskessa. Surettaa tämä maailman tila. Eihän se tietysti ole vihreiden syy mutta kaipaisi näiltä Soininvaaroilta hiukan rehellisyyttä. Vai onko vihreäliike muuttunut jonkinlaiseksi kokoomuksen apupuolueeksi, jonka kannattamisella saa hyvän omantunnon ja edistyksellisen leiman halvalla ? Helvetin halvalla.

Lue aiempi postaukseni ilmaston lämpenemisestä ja toinen aihetta sivuava artikkeli.

Ps. Lue myös postaukseni äo:sta, mikä tuntuu taas kiitos Watsonin epädiplomaattisen keskustelunavauksen olevan kuuma aihe. Tavallaanhan aihe on kyllä jo loppuun kaluttu. Jokainen edes ajoittain rehellisyyteen taipuvainen tajuaa, että afrikkalaisten äo on selvästi eurooppalaisten ja aasialaisten äo:ta alempi, mutta rikollisuus ja mielenterveysongelmat toisaalta rajusti korkeampia. Minusta tästäkään syystä ei Afrikasta maahanmuuttajia kannata juuri ottaa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kukahan niitä biopolttoaineita tarvitsee ja ostaa?
Kummallista miten rehelliset länsimaalaiset olisivat samalla kieltämässä köyhiltä elannon hankkimisen, mutta samalla huutavat lisää halpaa polttoainetta autoihinsa.
Ja toisaalta väittävät, että heidän heikko älykkyys on oma vika kun ei ole edes ruokaa ja juomaa. Vaan kuollaan nälkään.
No mustan miehen oma vika se taitaa sinun mielestä olla sekin?

Jukka kirjoitti...

Kysymys:

"Kukahan niitä biopolttoaineita tarvitsee ja ostaa?"

Eurooppalaiset, jenkit ja aasialaiset.

Kysymys:

"Kummallista miten rehelliset länsimaalaiset olisivat samalla kieltämässä köyhiltä elannon hankkimisen, mutta samalla huutavat lisää halpaa polttoainetta autoihinsa."

Minusta lännen pitäisi kantaa vastuu ilmastonlämpenemisestä Kiinan ja USA:n ja Intian kanssa. Afrikka ei ole ongelma.

Minusta Afrikka tarvitsee kehitysapua kuten olen aiemminkin useita kertoja todennut.

"Ja toisaalta väittävät, että heidän heikko älykkyys on oma vika kun ei ole edes ruokaa ja juomaa. Vaan kuollaan nälkään."

En ole väittänyt että afrikkalaisten alhainen äo on heidän oma syynsä.

Olen vaatinut useita kertoa Vanhasta ja Lynniä seuraten a) kehitysavun lisäämistä ja b) erityisesti ravintotilanteen parantamista tällä kehitysavulla.

"No mustan miehen oma vika se taitaa sinun mielestä olla sekin?"

En ole väittänyt näin koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

No kun nyt tuon älykkyyden taas kerran tuohon juttuusi otit mukaan (jopa jälkikäteen), niin mistä maasta niitä pakolaisia sitten Suomeen saa ottaa?
Ja mitä muuten pitäisi tehdä niille valkonaamaisille ei niin älykkäille? Mikä muuten mahtaa olla syynä siihen, että valkonaamoissakin on aika vähäisen äo omaavia?
Muuten asian vierestä, niin äo ei mitenkään korreloin mielenterveyshäiriöiden kanssa ( eikä muuten testosteroninkaan ;))

Itse asiasta olen sitä mieltä, että kylläpä vaan vihreät ovat olleen ympäristöasioissa aika kaukokatseisia. Tuskin muuten joukkueen nimi olisikaan vihreät.

Jukka kirjoitti...

En osaa sanoa. Luonnonkannalta täällä on tietysti tarpeeksi ihmisiä ja liikaakin jo nyt. Mutta kuten sanottua ongelma on monimutkainen pitää ottaa huomioon luonto, talous, rotu ja humanistiset syyt.

Jukka kirjoitti...

Jouduin sensuroimaan elämäntapa-ählämin koska hän ehdotti tyhmien suomalaisten kaasuttamista.

Anonyymi kirjoitti...

Eikun selvästi taas haluat ottaa kunnian huippuideasta itsellesi!

Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruuna kirjoitti jo tästä aiheesta, otsikolla "Kemiaa herkkäuskoisille, osa II". Eli biopolttoaineet eivät merkitse orangin tappamista sukupuuttoon jos osaamme käyttää järkeämme tunteitten sijaan.