Vihavainen puhuu siitä miksi äärivasemmisto epäonnistui 1970-luvulla, vaikka media toitotti sosialismin siunauksellisuutta aivan kuin nykymedia monikultturismia:
Kollektiivinen mielenhäiriö ei juuri ollenkaan tarttunut laajempiin kansankerroksiin. Julkinen sana oli kyllä täynnä uutta evanekeliumia ... Mutta suuri enemmistö piti jukuripäisesti pintansa ja kieltäytyi uskomasta. Todettakoon että kyseessä ei ollut varsinainen älyllinen uroteko eikä moraalinenkaan.... Taistolaisuuden ydinsanoman perimmäiset argumentit eivät auenneet massoille. Maan ja kansan pelasti penseys, ehkä peräti tyhmyys.
Tuon ajan muistavana olen samaa mieltä.
Kysymys kuuluukin, miten kykenemme säilyttämään tuon upean penseyden, vittumaisuuden, ennakkoluuloisuuden, tyhmyyden ja negatiivisuuden. Varmasti kykenemme ! Juuri PERUSNEGATIIVISUUS pelastaa kansamme myös islamisaatiolta.
Vaikka "kympin tytöt" yms. kielitaitoiset, modernit, fiksusti käyttäytyvät, täysin naivit ja hyvin koulutetut ihmiset haluavat taistolaisten tapaan viedä kansamme turmioon, toivoa on.
Suomalaiset suhtautuvat nuivasti moniin asioihin - venäläisiin, itseemme, amerikkalaisiin, muslimeihin. Se on riippakivi mutta se on myös helvetin suuri voima.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
Hyvin kirjoitettu. Ei lisättävää.
Minulla on sellainen muistikuva, että tuon ajan propaganda idänsuhteiden ja NL:n puolesta oli mediassa mahtavaa, mutta vain harvat ottivat sen todella vakavasti.
Sen sijaan minulla on sellainen tuntuma, että jo parikymmentä vuotta jatkunut propaganda ja ujutus monikultturismin ja ns. suvaitsevaisuuden puolesta on jotenkin niin totaalista, että vain harva uskaltaa sille edes naureskella.
Kansan koulutustaso on noussut ja siksi myös naivius.
Siksi monikulttuuripropaganda menee nykyään paremmin perille.
Kiitos.
Kysymys ehkä kuuluu mikä on lukeneiston funktio kansankokonaisuudelle ? Hitsari osaa hitsata, opettaja opettaa ja kasvattaa, ohjelmoija osaa ohjelmoida, hyvä sosiaalivirkailija tietää milloin pitää puuttua, mutta mitä osaa vaikkapa Demlan juristi ?
Eka komenttini oli siis Tapiolle toka Yrjöperskeleelle.
"Kansan koulutustaso on noussut ja siksi myös naivius."
Niin ja monille opetetaan yliopistossa sellaisia asioita, jotka eivät oikeasti ole niin kuin opetetaan.
Niillä, jotka uskovat todella typeriin asioihin, on yleensä akateeminen loppututkinto.
Lähetä kommentti