torstaina, toukokuuta 21, 2009

Soini ja sylikoirat

Perussuomalaisten puoluekokous pidettiin ja (melkein) kaikilla oli kivaa kuin Nuernbergin puoluepäivillä. Soinin henkilökohtaisella projektilla menee hyvin ja maahanmuuttokriittisyys on kesytetty puolueen sisällä.

Mihin suuntaan Soini tulee henkilökohtaista projektiaan viemään on mielenkiintoista nähdä. Kukaan ei sitä tiedä paitsi Timo yksin. Timo voi kuitenkin luottaa puolueorganisaationsa tukeen.

Joskus sylikoira räksyttää, mutta isännälleen räksyttäjä on uskollinen.

Toivon totisesti että olen väärässä. Mutta enpä taida olla.

4 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Kyllä olet väärässä :)

Tilanne ei todellakaan ole niin synkkä, kuin miltä se mahdollisesti näyttää.

Itse en rupea lupailemaan mitään, koska en aio asioihin vaikuttaa, kuin rivijäsenenä, mutta voin vakuuttaa sen, että PS:n sisällä ei ole mitään hajaannusta tai halua potkia "halla-aholaisia" ulos. Pikemminkin päinvastoin.

Jukka kirjoitti...

En oikeastaan ajattele, että halla-aholaiset ajetaan puolueesta, vaan heidät tehdään vaarattomiksi. Halla-aholaisia ehdokkaita kyllä hyväksytään, mutta vain kunhan kukaan ei nosta päätään Soinin ohi. Halla-ahoa ei hyäksytty eurovaali-ehdokkaaksi eikä tulla ehkä hyväksymään eduskuntaehdokkaaksikaan. Ainakin Halla-aho pitää ensin pudottaa siitä asemasta missähän on maahanmuttokriittisten "mestarina".

Varapuheenjohtajan vaalissa voidaan establishmentin ehdokas haastaa mutta auta armias jos itse Hänen Pyhyyttään aletaan haastaa.

Maahanmuuttokritiikille on tilaa kunhan se pysyy sopivissa rajoissa ja sivuseikkana.. Mitkä ovat puoluekokouksen hedelmät maahanmuuton suhteen ? Ottiko puoluekokous selvää kantaa siihen että länteen puhtaan vihamielisesti suhtautuvista kulttuureista ei maahanmuuttajia pidä ottaa ? Ottiko lopulta mihinkään ?

Ymmärrä että kompromisseja pitää olla valmis tekemään, mutta tässä on kysymys alistumisesta Soinin vasalliksi.

Ironmistress kirjoitti...

Jukka, muistelepa kertomusta Camilluksesta ja vatsasta.

Jukka kirjoitti...

Jukka, muistelepa kertomusta Camilluksesta ja vatsasta.Maahanmuutto kriittiset on vatsa ? Tai suu jolla uusia jäseniä hankitaan ?