maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Naisten ympärileikkaus on väärin

Naisten ympärileikkaus on minusta väärin.

Mutta kakkien feministien mielestä näin ei ole. Purkha ja naisten sukupuolielinten silpominen on eräitten feministien mukaan vain vaihtoehtoista feminismiä. Tätä mieltä on mm. naistutkimuksen apulaisprofessori Wairimu Njambi Floridan Atlantic Yliopistosta.

Uskomatonta tarinaa. Jos feministit olisivat naisten puolella he taistelisivat Euroopan islamisointia ja ns. monikultturismia vastaan. Mutta kun feministien ainoa johtotähti on viha länsimaista miestä kohtaan, islam on heidän liittolaisensa.

Ei voi olla oikein että joku saa edes ehdottaa naisten silpomisen laillistamista. Ei voi olla oikein että Euroopassa sallitaan uskontoja, jotka eivät salli naisten olla pappeina, eivätkä hyväksy naista samanarvoisina olentoina kuin miehiä.

Eurooppalaisten miesten pitää puolustaa tyttäriensä ihmisoikeuksia:

Suorittakaa asevelvollisuutenne !
Käykää kertausharjoituksissa !
Harjoitelkaa ammuntaa vapaa-aikananne !
Äänestäkää !
Opiskelkaa !


Sillanpään marssilaulun sanat ovat edelleen ajankohtaisia: "Niin kauan teillä on suojattu lies, kun on pystyssä ykskin mies". Eikä todellakaan vain "lies", vaan myös äänioikeus, oikeus opiskelupaikkaan, oikeus valita aviopuoliso, oikeus työpaikkaan, oikeus liikkua kadulla, oikeus päättää omasta kehosta, tasa-arvo lain edessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai että vielä puolustamaan suomalaisia naisia oman hengen uhalla?

Älä nyt unta näe.

Suomalainen nainen suhtautuu äärimmäisen vihamielisesti, halveksivasti ja uhmakkaasti suomalaiseen mieheen ja kohtelee suomalaista miestä kuin paskaa. Ei ole niinkuin mitään motivaatiota riskeerata omaa ainutkertaista elämää ja/tai terveyttä tuollaisen rasistisen, seksistisen ja omahyväisen otuksen puolesta.

Nielköön itse sen soppansa mitä ovat keittäneet. En ikimaailmassa haluaisi tehdä yhtään lasta valkoihoisen naisen kanssa.

Saavat suomalaisnaiset maksaa minulle aika paljon ennenkuin lähden rk kädessä ryynäämään heidän puolestaan. Tai opetelkoon itse puolustamaan itseään kun ovat kerran niin erinomaisia.

Jukka kirjoitti...

Kiitos painavasta kommentista - ymmärrän näkemyksesi mutta en ole samaa mieltä. Tärkeintä minusta kuitenkin tässä vaiheessa on keskustella näistä asioista.

"Suomalainen nainen suhtautuu äärimmäisen vihamielisesti, halveksivasti ja uhmakkaasti suomalaiseen mieheen ja kohtelee suomalaista miestä kuin paskaa."

Tämä on tietysti aika usein helvetin totta.