torstaina, syyskuuta 25, 2014

Tapio Tuurille ja Marko Parkkolalle lyhyt kommentti - osa 2

Edelliseen kirjoituksen teen vielä sen lisäyksen, että en näe kansallismielisten järjestöjen tekevän mitään pesä-eroa "Putinin ymmärtäjiin". Kansallismieliset järjestöt eivät osallistu Ukraina-solisaarisuus-työhön eivätkä muutenkaan tue Rajamaiden taistelua Venäjää vastaan.

Suomi on Rajamaa muiden Euroopan Rajamaiden joukossa. Meidän on puolustettava länsimaista sivistystä Venäjää vastaan samalla lailla kuin islamismia vastaan. Rajamaissa tietoisuus eurooppalaisuudesta pitää olla vahvempaa kuin Euroopan keskustassa. Jos jossain, Euroopan ajatus pelastetaan juuri siellä, missä konfrontaatio vihollista vastaan on kaikkein voimakkainta. Olkoon vihollinen sitten islamismi tai Venäjä.

Suomalaisen kansallismielisyyden ei pidä olla omahyväistä Suomi-keskeisyyttä vaan nimenomaan Rajamaa-ideologia, joka tajuaa että Suomen kansa on yksi Rajamaa-kansa yhteisessä taistelussa yhteistä vihollista vastaan. Tarvitaan Euroopan laajuista talvisodan henkeä eli kansallista ja Euroopan laajuista yhteisyyden tunnetta.

Venäjä on Venäjä riippumatta siitä, onko se punainen vai valkoinen, totesi AKS:n valajäsen numero 1, Elias Simojoki.

Ehkä Venäjä joskus rauhoittuu imperialistisesta uhostaan, mutta niin kauan kuin asia ei näin ole, Suomi on Rajamaa. Suomalaisten on sopeuduttava siihen ajatukseen. Rajamaan asukas ei ole narisija eikä nöyristelijä, vaan hänellä on aura tai vasara toisessa kädessä ja miekka toisessa.

Jos Suomi ja Eurooppa joskus pelastuu hedonistismista ja monikultturismista, se tapahtuu nimenomaan niin, että Rajamaa-asenne leviää koko Eurooppaan. Ukrainalaiset ovat jo tiedostaneet Rajamaa-luonteensa sitä kautta, että tuhannet ukrainalaismiehet ovat kaatuneet taistelussa Ukrainan puolesta. Ukrainaa ei saa jättää yksin. Joka ei ole 100%:sti Ukrainan puolella on 100%:sti meitä vastaan. Rajamaat ovat Euroopan helmi - taistelussa Rajamaat kehittyvät yhteisöllisemmiksi ja yhteisöllisyys voi levitä myös Euroopan hedonistiseen ytimeen asti. Suomi voi toki kieltäytyä olemasta Taisteleva Rajamaa ja valita Vasallivaltion luonteen mutta samalla se asettuu ihmisyyden ulkopuolelle. Lakeijaksi.

Tarvitaan uusi Liike.

Ei kommentteja: