perjantaina, syyskuuta 04, 2009

Tuulikki Ukkola kaasuputkesta

Tuulikki Ukkola kirjoittaa Nord Stream kaasuputkesta ja Suomen ulkopolitiikasta blogillaan:

Suomi on jälleen rähmällään suuren ja mahtavan naapurin edessä. Niin presidentti, pääministeri kuin koko hallituskin kumartavat itään kaasuputki kaulassa. Kukaan ei uskalla sanoa, että kaasuputki on turvallisuusuhka, onhan Venäjä ilmoittanut, että heidän pohjoisen laivastonsa tehtävänä on valvoa putken turvallisuutta.

Kokoomuskin vain hyssyttelee. Onneksi vihreitä ei ole vielä ehdollistettu nöyriksi nössöiksi....

Jos hallitus hyväksyy nykyajan Ribbentrop-sopimuksen tuosta noin, Suomi on todella vakavasti suomettunut. ...

Aivan hiljattain niin presidentti kuin pääministerikin tapasivat Putinin, Venäjän todellisen johtajan. Mitä Putin vaati Suomelta? Mitä johtajamme lupasivat Putinille?Joka tapauksessa Suomi nöyrtyi ja hallitus kiirehtii antamaan kaasuputkiluvan ennen ympäristöviranomaisten selvityksen valmistumista. ...

Jos hallitus todella syrjäyttää eduskunnan, jokainen tajuaa, että Suomi on taas suomettunut. Pääministeri ja hallitus myyvät Suomen itsemääräämisoikeuden, kuten Kekkonen teki.


Mitkään Pekka Himaselta tilatut selvitykset siitä, miten Suomen henkinen kulttuuri saataisiin kukoistamaan 2010-luvulla, eivät ole minkään arvoisia, kun presidentti ja pääministeri uudelleen ja uudelleen osoittavat koko maailmalle että Suomi on pikkusieluisten nöyristelijöiden, lakeijoiden sekä sensuurin ja mielivallan ihailijoiden maa.

Kansa on valinnut nämä ihmiset johtamaan itseään. Vaalien jälkeen sitten naristaan, inistään, kyräillään ja mukakapinoidaan. Mutta lopulta Suomen kansa ihailee mielivaltaa ja naureskelee häviäjille.

Ei kommentteja: