sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Kansankokonaisuus kiittää vanhoillislestadiolaista naista

Kansankokonaisuus kiittää vanhoillislestadiolaista liikettä ja vanhoillislesadiolaista naista niistä terveistä suomalaisista lapsista, jotka vanhoillislestadiolaiset äidit tuottavat Suomeen. Ilman teidän panostanne suomalaisten syntyvyys olisi vieläkin alhaisempi.

Teidän lapsenne eivät synny alkoholin tai huumeiden vammauttamina, eivätkä tarvitse vieroitushoitoa. Teidän lapsenne eivät kotona opi narsisteiksi, vaan oppivat ottamaan huomioon sisarensa ja veljensä.

Kiitos.

2 kommenttia:

Matti kirjoitti...

Ihmettelen miksi lestadiolaisten kimppuun hyökätään tässä ehkäisyasiassa.

Muslimeille ja juutalaisille annetaan oikeus leikellä puolustuskyvyttömien lastensa sukuelimiä ja näin merkitä lapsi loppuiäkseen muslimiksi/juutalaiseksi.

Tässä lestadiolaisjutussa koetetaan vuorostaan puuttua täysikasvuisten aikuisten päätöksiin. Totuushan on se, että lestadiolaisnainen voi käyttää ehkäisyä julkisesti tai salaa, jos oikeasti sitä tarvitsee. Lääkäreillä on vaitiolovelvollisuus. Näyttäisi lisäksi siltä, että naisia puolustavien väitteet lapsivuoteisiin kuolleista lestadiolaisista on täysin tuulesta temmattuja.

Kristillisyys koetaan tavallaan fasistiseksi, sovinistiseksi ja pahaksi, mutta muita uskontoja suvaitaan hampaat irvessä. Käsittämätöntä.

Tuplis kirjoitti...

Kiitokseen on hyvin helppo yhtyä - niin myös teen.